Kampanja - rajoitetun ajan

Vaihtolava talkoisiin

Toimitamme lavan pihalle, täytä se talkoojätteillä ja noudamme sen täytenä. Käyttöaika tarpeesi mukaan kolmesta päivästä kahteen viikkoon.

Tämän helpompaa hinnoittelua et löydä: Vaihtolava neljäksi päiväksi 87 € + jätteenkäsittely 412 € = 499 €. Voit pidentää vuokra-aikaa 1-3 päivää hintaan 9 €/päivä

Alue: Pääkaupunkiseutu

 

alk.87€+ jätteenkäsittely
Toimitusaika *

Noutoaika

Vuokra-ajan hinta

Määrä
Jätteenkäsittely
+412
Yhteensä
87.00
(sis. ALV)
Lisää ostoskoriin
Saatavilla vain pääkaupunkiseudulle.

Talkoolavalla hoidat talkoojätteiden keräämisen ja kierrätyksen helposti

Yksi selkeä hinta: Talkoolavan toimitukselle, noudolle ja jätteiden kierrätykselle. Tilaa muutamalla klikkauksella ilman säätöä ja lisäkustannuksia.

Toimitus: Toimitamme talkoolavan haluamaasi osoitteeseen ja noudamme sen kolmessa tai neljässä päivässä – lisämaksusta kahdenkin viikon päästä.

Toimitusalue: Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Tuusula ja Vantaa.

Mitä lavalle voi laittaa: Talkoolavalle voit laittaa tyypillistä talkoojätettä eli muun muassa viherjätettä kuten oksia ja risuja sekä puutavaraa ja metallia. Lavalta tulee kuitenkin jättää pois vaaralliset jätteet (tarkemmat ohjeet alempana).

Mitä hintaan sisältyy: Palvelumme hinta sisältää vaihtolavan vuokran lisäksi sen toimituksen, noudon, jätteenkäsittelymaksut (404 €) ja verot. Voit siis jättää lisämaksuista stressaamisen väliin, kokonaissumma sisältää kaikki palvelumme kustannukset vuokra-ajan mukaan!

Maksutavat: Verkkopankki, luottokortti, yrityslasku, lasku yksityishenkilöille tai osamaksu (yksityisasiakkaille).

 

Näin helposti palvelumme toimii

1.

Tilaa talkoolavasi verkkokaupastamme, me toimitamme sen sinulle valintasi mukaan.

2.

Kokoa lavalle talkoiden mittaan kerääntynyttä jätettä.

3.

Noudamme lavasi haluamanasi maanantaina tai torstaina kahden viikon sisällä toimituksesta ja kierrätämme jätteesi.

Toimitus

Talkoolava on tilattavissa 3-4 päivän jaksoissa joko maanantaista torstaihin, tai torstaista maanantaihin.

Voit vuokrata lavan kerrallaan vähintään yhden ja maksimissaan neljän peräkkäisen jakson ajaksi, eli 3-4 päivästä kahteen viikkoon.

Tilaukset voidaan toimittaa vähintään kahdeksan päivän varoitusajalla ilmoittamaasi pääkaupunkiseudun sijaintiin, valintasi mukaan. Torstaisin toimitettavat lavat tulisi siis esimerkiksi tilata reilun viikon verran ennen toimitusta, eli edeltävänä keskiviikkona klo 12 mennessä.

Suosittelemme läsnäoloasi lavan toimitusaikana, mutta tämä ei ole täysin välttämätöntä. Lavan sijoituspaikan tulisi tällöin kuitenkin olla selkeästi merkittynä ja toivoisimme lisätietoja mahdollisista liikkumisesteistä ennen lavan toimitusta.

Toimitamme Espooseen, Helsinkiin, Järvenpäähän, Kauniaisiin, Keravalle, Tuusulaan ja Vantaalle.

Nouto

Talkoolavan nouto tapahtuu toimituspäivästä riippuen joko maanantain tai torstain aikana.

Lava noudetaan toiveesi mukaan 1-4 peräkkäisen vuokrajakson päätyttyä, eli viimeistään kaksi viikkoa lavan toimituksesta

Lavan tulisi tällöin olla täytettynä ohjeiden mukaisesti maksimissaan lavan reunojen korkeudelle asti ja ilman vaarallista jätettä.

Lavan noudettuamme kierrätämme talkoojätteet puolestasi, noutoaikana läsnäolosi ei ole välttämätöntä.

Usein kysyttyä

Mitä Kaupan talkoolavalle saa laittaa?

Talkoolavalle voit laittaa rauhassa puuta, metallia ja viherjätettä, kuten oksia ja risuja. Lavalta tulee kuitenkin jättää pois: vaaralliset jätteet kuten maalit ja liuottimet ja kyllästetty puutavara, maa- ja kiviaines, tekstiilit, kodinkoneet ja muut sähkö- ja elektroniikkajätteet. Jätettä voi asetella lavalle maksimissaan sen reunojen korkeudelle asti. Lava tullaan peittämään noudon yhteydessä pressulla, joten kyydistä ei saisi siis törröttää esimerkiksi puunoksia tai muuta jätettä.

Minne talkoolavan voi tilata?

Toimitamme talkoolavoja toistaiseksi vain pääkaupunkiseudun alueelle, eli Espooseen, Helsinkiin, Järvenpäähän, Kauniaisiin, Keravalle, Tuusulaan ja Vantaalle.

Minne talkoolavani tulisi sijoittaa?

Talkoolavaa varten tulisi varata vähintään 3 x 7 metrin alue, jonne lava pystytään toimittamaan ja josta se myös haetaan kuorma-auton avulla. Mahdollisista liikkumisesteistä toivoisimme lisätietoja ennen lavan toimitusta, esimerkiksi tilauksesi yhteydessä.

Miten talkoolava toimitetaan ja noudetaan?

Talkoolavan voit tilata joko maanantaista torstaihin, tai torstaista maanantaihin. Lava toimitetaan kuorma-autolla haluamaasi sijaintiin pääkaupunkiseudulle ilmoittamasi päivän aikana. Nouto taas tapahtuu toimituspäivästä riippuen joko maanantain tai torstain aikana. Lisätietoja löydät yltä kohdista Toimitus ja Nouto.

Mikä on talkoolavan tilavuus?

Talkoolavan tilavuus on 15 kuutiometriä.
Jätettä voi asetella lavalle maksimissaan sen reunojen korkeudelle asti. Lava tullaan peittämään noudon yhteydessä pressulla, joten kyydistä ei saisi siis törröttää esimerkiksi puunoksia tai muuta jätettä.