Remppalava remppavälineillä

Samassa paketissa lava remppajätteille ja välineet remppaamiseen. Toimitamme lavan pihalle, hoida hommat remppavälineillä ja täytä lava remppajätteellä. Me noudamme jätteet kierrätykseen. Soveltuu etenkin purkutöihin!

Alue: Pääkaupunkiseutu

alk.152€+ jätteenkäsittely
Määrä
Toimitusaika *

Noutoaika

Vuokra-ajan hinta

Jätteenkäsittely
+447
Yhteensä
152.00
Lisää ostoskoriin
Saatavilla vain pääkaupunkiseudulle.

Lava, kierrätys ja välineet nopeisiin remppoihin yhdessä paketissa

Kaikki tarvittava nopeaan remppaan yhdellä tilauksella! Vältyt omien välineiden hankkimiselta ja kaupoissa kiertelyltä. Tilaa vaikka keittiörempan jätteille, terassiremppaa varten tai kaikenlaisiin pikkutöihin. Soveltuu kaikenlaisiin purkutöihin!

Paketti sisältää: vaihtolavan toimitus ja nouto, rakennusjätteiden kierrätys maksuineen, kattava paketti työkaluja ja suojaimia (alla tarkempi lista).

Lavan käyttöaika: Lähtököhtaisesti 3-4 päivää – lisämaksusta enemmän noin kahteen viikkoon asti.

Remppavälineet: vasara, saha, sorkkarauta, ruuvimeisselisetti, leka, käsityökaluja, akkuruuvinväännin, työmaaimuri, suojalasit, Tyvek-asu, hengityssuojaimet, hanskat ja kuulosuojaimet.

 

Näin helposti palvelumme toimii

1.

Tilaa Remppalavasi verkkokaupastamme, me toimitamme pakettisi valintasi mukaan.

2.

Toteuta remonttisi välineillämme ja kerää rakennusjätteet talteen vaihtolavalle.

3.

Noudamme vaihtolavan remppavälineineen kahden viikon sisällä toimituksesta ja kierrätämme jätteesi.

Toimitus

Remppalava on tilattavissa 3-4 päivän jaksoissa joko maanantaista torstaihin, tai torstaista maanantaihin. Voit vuokrata lavan kerrallaan vähintään yhden ja maksimissaan neljän peräkkäisen jakson ajaksi, eli 3-4 päivästä kahteen viikkoon asti. Vuokra-aikaasi on myös mahdollista pidentää extrapäivillä erillistä lisämaksua vastaan.

Tilaukset voidaan toimittaa vähintään kahdeksan päivän varoitusajalla ilmoittamaasi sijaintiin pääkaupunkiseudulle, valitsemasi päivän mukaan. Torstaisin toimitettavat lavat tulisi siis esimerkiksi tilata reilu viikko ennen toimitusta, eli viimeistään edeltävänä keskiviikkona ennen kello 12. Toimitusalueeseemme kuuluvat toistaiseksi Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Tuusula ja Vantaa.

Lainatyökalut toimitetaan sinulle lavan etuosassa sijaitsevissa lukittavissa säilytyslokeroissa. Suosittelemme läsnäoloasi lavan toimitusaikana, mutta tämä ei ole täysin välttämätöntä. Lavan sijoituspaikan tulisi tällöin olla kuitenkin selkeästi merkittynä ja toivoisimme lisätietoja mahdollisista liikkumisesteistä ennen lavan toimitusta.

Nouto

Remppalavan nouto tapahtuu toimituspäivästä riippuen joko maanantain tai torstain aikana. Lava noudetaan tilauksesi mukaan 1-4 peräkkäisen vuokrajakson päätyttyä, eli viimeistään kahden viikon päästä lavan toimituksesta. Noutoaikana läsnäolosi ei ole välttämätöntä, mutta lavan tulisi olla pakattuna ohjeiden mukaisesti noutokuntoon.

Lavan tulisi noudettaessa olla täytettynä rakennusjätteellä maksimissaan lavan reunojen korkeudelle asti. Lukitsethan lisäksi lainatyökalusi talteen lavan etuosan lokeroihin. Lavalla ei tule noudettaessa olla rakennusjätteesi seassa vaarallista jätettä, kuten kyllästettyä puuta, maaleja tai liuottimia. Näin saamme kierrätettyä jätteesi helposti puolestasi.

Usein kysyttyä

Mitä kaikkea Remppalavan työkalupakettiin kuuluu?

Remppalavan kattavaan välinepakettiin sisältyy niin työkaluja, suojaimia kuin sähkötyökalujakin. Työkaluista mukana tulevat vasara, saha, sorkkarauta, ruuvimeisselisetti, leka sekä käsityökaluja. Sähkötyökaluista taas saat lainaan akkuruuvinvääntimen ja työmaaimurin. Voit myös suojata itsesi remppahommiesi ajaksi pakettimme suojalaseilla, Tyvek-asulla, hengityssuojaimilla, hanskoilla ja kuulosuojaimilla.

Mitä saan laittaa Remppalavalle?

Remppalavalle voit laittaa rauhassa rempan aikana syntyvää rakennusjätettä, kuten puuta, kaappeja, laminaattia, muovia ja metallia. Lavalta tulee kuitenkin jättää pois vaaralliset jätteet, kuten maalit ja liuottimet, sekä painekyllästetty puutavara, maa- ja kiviaines, kodinkoneet ja muut sähkö- ja elektroniikkajätteet. Jätettä voi asetella lavalle maksimissaan sen reunojen korkeudelle asti. Lava tullaan peittämään noudon yhteydessä pressulla, joten kyydistä ei saisi siis törröttää esimerkiksi puunoksia tai muuta jätettä. Jos lavalta löytyy vaarallista jätettä, laskutamme sen sinulta erikseen tonnihinnan mukaan.

Minne Remppalavani tulisi sijoittaa?

Remppalavaa varten tulisi varata vähintään 3 x 7 metrin alue, jonne lava pystytään toimittamaan ja josta se myös haetaan kuorma-autolla. Mahdollisista liikkumisesteistä toivoisimme lisätietoja ennen lavan toimitusta, esimerkiksi tilauksesi yhteydessä.

Miten Remppalava ja työkalut toimitetaan ja noudetaan?

Remppalavan voit tilata joko maanantaista torstaihin, tai torstaista maanantaihin. Lava toimitetaan työkaluineen kuorma-autolla ilmoittamaasi pääkaupunkiseudun osoitteeseen haluamasi päivän aikana. Nouto taas tapahtuu toimituspäivästä riippuen joko maanantain tai torstain aikana. Lisätietoja löydät yltä kohdista Toimitus ja Nouto.